22 de des. 2012

BONES FESTES....

Aquesta és la història d'aquest treball: l'Anna i els seus tres fills, la Carla, en Pol i en Marc, van decidir anar a dibuixar l'Ermita de Sant Roc de Sant Julià de Vilatorta. El resultat, és el següent...


Veieu que diferent és veu la realitat depenent de l'edat amb la qual la mirem....





Una idea molt original !!!

Us informo que el Taller de l'Eva NO TANCA PER VACANCES durant les festes de Nadal. Obrim en l'horari habitual ( de 10 a 1 i de 4 a 7 de la tarda). El dia 24 i el 31, però, tancarem a la tarda i del 24 al 29 de desembre, tot i que la botiga està oberta, no farem classes de patchwork.

Recordeu que hi ha Casal de Nadal cada dia laborable de les 9 del matí a la 1 del migdia. Encara queden places per alguns dies.

Recordem, també, a tots els tions i patges reials, que al Taller de l'Eva ja poden trobar, una altra vegada, en PUNXES !!! 


Ara mateix, queden aquests dos colors. No el deixeu escapar !!! (més informació del producte a http://elpuntxes.net78.net/)



Només em queda desitjar-vos unes meravelloses festes de Nadal i demanar-vos que us prepareu, perquè el Taller de l'Eva té moltes sorpreses preparades per aquest nou any 2013....

BONES FESTES I BON ANY 2013 !!!!